Over mij

Ik ben Ada Hendriks, geboren in 1958. Ik heb de opleiding HBO- jeugdwelzijnswerk gevolgd en ben sinds 1981 werkzaam in de sector augustus-2015zorg en welzijn. Hierbij heb ik verschillende functies gehad met het accent op begeleiden en leidinggeven.

Omdat ik steeds meer plezier kreeg in het begeleiden  van mensen heb ik een opleiding gevolgd tot coach aan de Academie voor Counseling en Coaching. In 2006 heb ik een eigen praktijk als coach gestart.

In 2008 heb ik de basiscursus voor vertrouwenspersonen gevolgd bij Hubert Consult. Sinds 2008 werk ik voor verschillende bedrijven als externe vertrouwenspersoon. Ik heb dit 10 jaar gecombineerd met een part-time baan, maar vanaf 2018 werk ik alleen nog als vertrouwenspersoon.

Ik ben lid van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (www.lvvv.nl) Ik ben gecertificeerd (LVV-Register vertrouwenspersoon),   volg elk jaar de nodige bijscholingen en ben lid van een intervisiegroep. Zo wil ik mij zelf scherp houden. Ik maak gebruik van een vaste vervanger die ook gecertificeerd is.