Personal coaching – praktische punten

PC-praktische punten

Bij het coachen vind ik een klik tussen u en mij van groot belang. Daarom wil ik u ook graag uitnodigen voor een kosteloos intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u een indruk krijgen van mij als coach en mijn werkwijze, en krijg ik zicht op uw vraag. Beiden kunnen wij zo het besluit nemen of we met elkaar verder willen.

Coachingsgesprekken duren ongeveer 1 tot anderhalf uur. Na afloop van elk gesprek krijgt u huiswerk mee, om zo ook in het dagelijkse leven bezig te zijn met het bereiken van uw doelstellingen zodat u sneller vooruitgang zult merken. Het aantal coachingsgesprekken hangt af van uw specifieke doelstellingen en wensen. De frequentie van de gesprekken wordt in overleg vastgesteld, en kan ook tussentijds worden gewijzigd. In het begin van het traject is een frequentie van 1 keer per 2 weken optimaal, later wordt dit vaak minder.

Coachingsgesprekken kunnen op verschillende manieren worden vormgegeven, afhankelijk van uw eigen wensen. Ik heb een eigen ruimte waar we rustig kunnen praten. Als u liever in uw eigen vertrouwde omgeving blijft kan dat ook.. Misschien vindt u het ook wel prettig om een coachingsgesprek al wandelend in het bos te houden, omdat dit u rust geeft, of gewoon omdat u van de natuur houdt. In Apeldoorn en omgeving zijn hier talrijke mogelijkheden voor. U kunt zelf aangeven wat u prettig vindt.